Wandelharz Duitsland 
Met harztikke mooi wandelingen!

Hotels & Pensions in de Harz.

Hotel Niedersachsen***Hahnenklee-Bockswiese.

We zijn verheugd dat u ons hebt gevonden en Hotel Niedersachsen in detail op de volgende websites presenteert; de locatie van het huis zorgt voor een rustige vakantie in Hahnenklee-Bockswiese en is toch een goed uitgangspunt voor bezienswaardigheden en attracties in de Harz. Profiteer van de gevarieerde recreatieve activiteiten rond Hahnenklee-Bockswiese en Goslar om te wandelen, mountainbiken, motorrijden of rodelen en skiën op de Bocksberg in de winter. Voor een vakantie met een hond is Hotel Niedersachsen ideaal in elk seizoen, want het netwerk van paden begint als het ware voor onze deur.Hotel Spiegeltaler Eck ,Wildemann  (West-Harz)

Ons gezellige familie hotel in het prachtige natuurschone                                                                                                                          Spiegeltal  Wildemann in de Oberharz. 

Luistert u naar het kabbelen van de Spiegelbach, geniet van een vakantie midden in de bossen en maak gebruik van de vele vrije­tijds­mogelijk­heden die de omgeving biedt. Bij ons beleeft u totale rust, maar u kunt ook deelnemen aan de vele activiteiten in de gezonde zuurstofrijke buitenlucht. Dit zowel in de zomer als ook in de winter. U parkeert op ons eigen terrein. Tevens beschikken wij over een gesloten carport voor motoren.

Wij ontvangen u graag, tot ziens in Wildemann. 
Groet, Marten, Dymphna, Matthijs en Jasper Udink

Bodetaler, Basecamp Lodge, Neuwerk (Oost-Harz)

Welkom, De Bodetaler Basecamp Lodge is een bergsport- en natuurbelevingshotel, de geest van levensvreugde en avontuur belichaamt. Ervaar warmte en plezier- ongecompliceerd en stijlvol.

Unieke locatie, Ligt direct aan de Bode en aan de Harzer Hexenstieg, in het midden tussen Bodetalschlucht en Brockengipfel. Neuwerk behoort tot het Höhlenort Rübeland tussen Braunlage, Wernigerode en Quedlinburg. 

"Zum alten Forsthaus Todtenrode" Altenbrak (Oost Harz)

Het huis heeft een idyllische locatie midden in het bos en is gemakkelijk te bereiken voor busbedrijven. Parkeren is mogelijk voor het huis. Als je er erg van genoten hebt, kun je ter plaatse ook zelfgemaakte slachtworst kopen.
In onze kamers combineert de traditionele met de moderne en de gezellige sfeer met glühwein bij de open haard, niemand wil ontsnappen.

 
 
 
E-mailen
Bellen