Wandelharz Duitsland 
Met harztikke mooi wandelingen!

Welkom op de Website van Wandelharz Duitsland

Gelet op de huidige berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM over de Corona-ontwikkelingen en de impact hiervan, worden ook alle geplande activiteiten van mij (wandelharz.nl ) voorlopig stil gezet. 

Wij proberen als alle instanties het weer toestaan in september 2020 ons eerste wandelweekend weer te organiseren!  Allemaal een eigen kamer, mogelijkheid om zelf te koken, veel ruimte. Vervoer doen wij altijd met een 9 persoons busje, het gebruik hiervan bekijken wij nog.

Met  vriendelijke groet,

Hermann  Wulff

Wandelingen in het Nationaal Park Harz

Vanaf 2005 organiseren wij wandelweekenden en weken in het Harz gebergte, onze verblijfplaatsen verschillen nog wel eens, zo vertrokken wij b.v.b uit Sieber, Hahnenklee / Bockswiese, Wildemann, Braunlage en de meeste keren vanuit de Heksenketel in Neuwerk/Elbingerode. Meer dan 107 wandelweekenden verzorgde wij voor de wandelsite.nl. Wandelen door en voor wandelaars waar een goed gesprek ook mogelijk moet zijn. Wandelen, om ons heen kunnen kijken, fotograferen en in de avond lekker uit eten dat moet z’n wandeldag een mooie invulling geven.

Als vervoermiddel gebruiken wij een 9 persoon's bus van de firma van Oort uit Eck en Wiel. Huur en het brandstof gebruik zitten bij de kosten van dit weekend of week inbegrepen, deze dagen rijden wij gemiddeld 1350 tot 1500 km naar en door de Harz en weer terug naar Maarn / Nederland ons beginpunt van het weekend of week. Op deze website vindt u een uitgebreide agenda van de wandeltochten die wij verzorgen en u leest het goed er staat wij! Samen met mijn jongere vriend Wobbe organiseer ik deze wandel tochten en de rolverdeling is dan zo; beide chauffeur van ons busje, Wobbe de wandelgids en Hermann organisatie & logistiek.

Wandelharz / Hermann Wulff - Email: wulffh@live.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen