Wandelharz Duitsland 
Met harztikke mooi wandelingen!

Welkom op de Website van Wandelharz Duitsland

Gelet op de huidige berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM over de Corona-ontwikkelingen en de impact hiervan, worden ook alle geplande activiteiten van mij (wandelharz.nl ) voorlopig geannuleerd. 

Het wandel weekend met Pasen laat ik daarom niet doorgaan. De overheid hier en in de Harz hebben het over verschillende data, eind maart, 6 april maar de Duitse autoriteiten praten over de      Paasvakantie. Ook in de Harz is erg veel gesloten en kunnen wij buiten de natuur helemaal niets doen. In deze onzekere tijd waarin veel   evenementen afgelast zijn en/of worden zullen wij het daar mee moeten doen. Ik ga het geld terug storten en het staat jullie vrij om op andere data in mijn agenda zich  aan te melden. De wandelweek in juni van 6 tot 13 juni gaat  voor nu nog wel door maar ook die datum houden wij in de gaten wat betreft de Corona ontwikkelingen.

Met  vriendelijke groet,

Hermann  Wulff

Wandelingen in het Nationaal Park Harz

Vanaf 2005 organiseren wij wandelweekenden en weken in het Harz gebergte, onze verblijfplaatsen verschillen nog wel eens, zo vertrokken wij b.v.b uit Sieber, Hahnenklee / Bockswiese, Wildemann, Braunlage en de meeste keren vanuit de Heksenketel in Neuwerk/Elbingerode. Meer dan 107 wandelweekenden verzorgde wij voor de wandelsite.nl. Wandelen door en voor wandelaars waar een goed gesprek ook mogelijk moet zijn. Wandelen, om ons heen kunnen kijken, fotograferen en in de avond lekker uit eten dat moet z’n wandeldag een mooie invulling geven.

Als vervoermiddel gebruiken wij een 9 persoon's bus van de firma van Oort uit Eck en Wiel. Huur en het brandstof gebruik zitten bij de kosten van dit weekend of week inbegrepen, deze dagen rijden wij gemiddeld 1350 tot 1500 km naar en door de Harz en weer terug naar Maarn / Nederland ons beginpunt van het weekend of week. Op deze website vindt u een uitgebreide agenda van de wandeltochten die wij verzorgen en u leest het goed er staat wij! Samen met mijn jongere vriend Wobbe organiseer ik deze wandel tochten en de rolverdeling is dan zo; beide chauffeur van ons busje, Wobbe de wandelgids en Hermann organisatie & logistiek.

Wandelharz / Hermann Wulff - Email: wulffh@live.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen