/

 

Ons Team in de Harz


Hermann & Wobbe, Hermann beheerd de website en organiseert alle wandel-weekenden en Wobbe is bij de meeste wandel-weekenden onze wandelgids in de Harz.

Ervaar de diversiteit en de schoonheid van de Harz terwijl u zonder bagage wandelt op de Harzer-Hexen-Stieg, Harzer BaudenSteig, Harzer Grenzweg of één van onze zelf bedachte dag wandelingen en vele andere mooie routes. Georganiseerd door “Wandelharz”, uw Nederlandse wandelgids met lokale kennis, liefde voor het Harz gebergte en een mooi compleet  zorgeloos pakket. 

Wij (de vrienden Wobbe Kromhout en Hermann Wulff uit Leersum) hebben ons met hart en ziel ingezet voor “wandelen in de Harz” en bieden het meest uitgebreide programma voor een wandelvakantie zonder bagage in de Harz. Wij stellen de juiste Harz wandelingen voor u samen. Kies uit onze uitgebreide wandel-programma's of laat ons uw wandelweek, uw wandelweekend of uw grote groepsreis individueel plannen. 

Of het nu alleen, in een grote groep of met uw hond is - wij stellen de juiste Harz wandeling voor u samen. Bij het wandelen in de Harz komt alles uit één bron. Het begint met het boeken van de wandeltocht en de individuele coördinatie van wandeltochten en omvat het boeken van de vakantiehuizen of hotels en lunchpakketten tot transfers en bagagevervoer. 

Ons allround zorgeloze arrangement voor onze wandelaars omvat:

- Overnachting met ontbijt in wandelvriendelijke     vakantiehuizen, hotels of pensions.
- Toeristenbelastingen.
- Lunchpakketten voor de wandeletappes.
- Bagagevervoer.
- Transfers terug van en naar het startpunt.
- Wandelkaart, wandel pin (Harzer Hexenstieg).

Ook mogelijk:

- Gecombineerde wandel- en stedentrips.