WANDELHARZ.NL

OVER ONS

Hermann Wulff & Wobbe Kromhout


Al meer dan 30 jaar organiseer ik wandelvakanties naar het Harz gebergte, wandelen was mijn passie, met mensen op pad. Door wat lichamelijke problemen gaat het wandelen niet meer maar wil ik toch mijn wandelervaring en kennis van de Harz overbrengen en voortzetten door middel van het organiseren van 5 & 8 daagse wandelvakanties.

Vanuit vakantiewoning "de Heksenketel" in Neuwerk, Gemeente Oberharz am Brocken organiseren wij het jaar rond, Lange Afstandswandelingen, Paasweekenden, Herfst weekenden, Winterwandel weekenden, (zie onze agenda)


Maar ik kan het niet alleen!

 


Wij (de vrienden Hermann Wulff en Wobbe Kromhout uit Leersum) de één bijna 70 en de ander bijna 40 hebben ons met hart en ziel ingezet voor “wandelen in de Harz” en bieden het meest uitgebreide programma voor een wandelvakantie zonder bagage in de Harz. Wij stellen de juiste Harz wandelingen voor u samen. Wobbe, uw Nederlandse wandelgids met lokale kennis, liefde voor het Harzgebergte.

Kies uit ons wandelprogramma of laat ons uw wandelweek, uw wandelweekend of uw grote groepsreis individueel plannen.

Hermann & Wobbe, beheren deze website en organiseren al vanaf 1990 wandel weekenden en weken in het Harz gebied. Wobbe is bij de meeste wandel weekenden onze wandelgids en Hermann doet de organisatie en het logistiek gedeelte. Ervaar de diversiteit en de schoonheid van de Harz terwijl u zonder bagage wandelt op de Harzer-Hexen-Stieg, Harzer BaudenSteig, Harzer Grenzweg of één van onze zelf bedachte dag wandelingen.

Vakantiewoning "De Heksenketel"

Ons vervoermiddel in Zomer en Winter