/

 


Bij veel motorrijders is de Harz nog niet z'n bekend gebied, het is zeer motorvriendelijk, veel goede wegen en ook erg veel bochten. De Harz kenmerkt zich door zijn uitgestrekte bossen, bergen, heuvels, hohlen, meren en heldere beken. Sturen door een prachtig landschap met veel vakwerkdorpjes en steden.

Als u voor uw motorvakantie in de Harz op zoek bent naar een comfortabel slaapplaats, overweeg dan eens om in één van de hier genoemde accommodaties te gaan overnachten !


Er zijn online verschillende mooie en gratis motorroutes in de Harz in beschikbaar. Op deze Nederlandstalige website: gpstracks.nl vindt u vijf GPS motorroute door de Harz.

MyRoute-app helpt u bij het plannen van uw droomreis door de Harz ! Alle routes op deze pagina zijn gecontroleerd door geaccrediteerde RouteXperts van MyRoute-app.

Hoge bergen, diepe dalen en daartussen bochtenrijke routes – voor honderdduizenden motorrijders is de Harz in het motorseizoen een avontuurlijke en veeleisend motorgebied. Kilometerlange routes langs bruisende beken, schilderachtige watervallen en door wilde bossen.

Foto: Hotel Niedersachsen*** Hahnenklee/Bockswiese.

Motorrijders vinden in de Harz een meer dan 2000 vierkante kilometer groot gebied, dat gemakkelijk vanaf de motor te beleven is.


Duitsland - Harz HorizonMotorReizen.nl


Sturen door het Nationaal Park Harz MOTORRIJDERS.NL


Motorreis Duitsland Harz Stelvio Motorreizen.nl