WANDELHARZ.NL

Op deze website vindt u een agenda van wandeltochten die wij voor u eind 2021 en in 2022 voor u verzorgen en u leest het goed, er staat wij. Samen met Wobbe organiseer ik deze wandeltochten en de rolverdeling is dan! Wobbe onze wandelgids in de Harz en Hermann de organisatie & logistieke gedeelte.

Wij willen benadrukken dat dat wij geen bedrijf of organisatie zijn en dat wij organiseren als wandelaar voor wandelaars.

Reizen in 2021

Dit jaar staat er nog één reis gepland.

De reis " Winter wandelen " kosten € 369,00. Extra kosten zijn de avond maaltijden in het restaurant en de diverse drankjes onderweg en in huis, kosten van de stoomtrein naar de Brocken. (Klik op de banner hier onder)

17 tot 21 december 2021 Winterwandelen 6 dagen - Nog 5 plaatsen beschikbaar

Reizen in 2022

De reis " Winter wandelen " kosten € 369,00. Extra kosten zijn de avond maaltijden in het restaurant en de diverse drankjes onderweg en in huis, kosten van de stoomtrein naar de Brocken. (Klik op de banner hier onder)

28 jan. tot 1 febr. 2022 Winterwandelen 5 dagen - Nog 3 plaatsen vrij.

Met Pasen wandelen in het Harz gebergte, kosten € 369,00. Incl.bezoek aan één van de Paasvuren. Extra kosten zijn de avond maaltijden in het restaurant en de diverse drankjes onderweg en in huis, kosten van de stoomtrein naar de Brocken. (Klik op de banner hier onder)

15 tot 19 april 2022 Paasweekend 5 dagen - Nog 8 plaatsen vrij.
7 tot 14 mei 2022 Harzer Hexenstieg 8 dagen - Nog 8 plaatsen vrij.
9 tot 13 September 2022 Wandelen in de Harz - 5 dagen - Nog 8 plaatsen vrij. 

De verslagen zijn vanaf oktober te lezen op onze facebookgroep: Wandelharz.nl

Wij lopen deze wandelingen in groepsverband, de weekenden meestal met gids en de weken met kaart en aanwijzingen op de route. In een groep lopen is zeker in vreemd gebied een vereiste, lekker pratend over wat ons bezig houdt en wat wij zien.

Halverwege de wandelingen houden wij meestal een Horeca stop en zal het busje aanwezig zijn  voor b.v.b. uitvallers, bagage afgeven, of andere hulp aan de groep. Na de wandeling nog ergens een drankje drinken of koffie met gebak  hoort er natuurlijk ook bij.

Wandelen door en voor wandelaars waar een goed gesprek ook mogelijk moet zijn. Wandelen op een niet commerciële tour. Wandelen, om ons heen kijken, fotograferen en in de avond lekker uit eten.

Over eten gesproken; de eerste avond dat wij in de Harz zijn reserveer ik altijd een restaurant, wij hebben dan wat uurtjes in het busje doorgebracht, onze kamer verkend en niemand heeft dan zin om te koken. De andere dagen kunnen wij dan b.v.b. een keer zelf koken.

Als vervoermiddel gebruiken wij meestal een 9 pers. bus van de Firma van Oort uit Eck en Wiel, Huur en brandstof zijn bij de kosten van het wandelweekend of week inbegrepen, deze dagen rijden wij gemiddeld 1350 tot 1500 km. (Maar in deze Corona tijd vallen wij terug op personen auto's met als max.bezetting 2 personen)

Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een reis en annuleringsverzekering.

Met de Hartelijke groet van Wobbe en Hermann

Klik hier voor CONTACT: Hermann Wulff, Frankenlaan 7, 3956GD Leersum