WANDELHARZ.NL

Panzer fahren – Benneckenstein – Harz

Bent u op zoek naar een tankrijschool in Benneckenstein / Harz (Saksen-Anhalt)? Hier vindt u alle ervaringen op het gebied van tank rijden en het rijden met militaire vrachtwagens. 

SPW-40, maliënkolder T-55 & BMP - vanaf 15 €!

Je hebt daar een enorme keuze aan voertuigen. Onder andere het gepantserde voertuig op wielen SPW-40, het pantservoertuig BMP, de gevechtstank T-55 en vele militaire vrachtwagens zoals de ZIL-131 of de ZIL-157. Bij ons kunt u vouchers boeken om zelf te rijden of om mee te nemen.

De route in Benneckenstein is open van april tot oktober en biedt je niet alleen tal van staalreuzen, maar ook een ingenieus off road parcours. Hier kun je echt stoom afblazen en zelfs als passagier schiet de adrenaline door je aderen. Na de rit zul je de grijns niet snel van je gezicht krijgen. 

Om uw euforie onmiddellijk te implementeren, kunt u alle volgende tankervaringen rechtstreeks in ons online portaal basenio.de boeken.

Een andere mogelijkheid om de vouchers aan te schaffen is onze bestelhotline 0361/218 340 82. Ook voor afspraken of individuele vragen kunt u op dit nummer terecht.

 Adres: Wernigeröder Str. 1038877 Benneckenstein (Harz) -  WEBSITE