Wandelharz Duitsland 
Met harztikke mooi wandelingen!

Weekend Harz, 22 tot 26 september 2020 .

Dit is het eerste wandelweekend dat ik u weer onder de aandacht wil brengen, vijf dagen naar de Harz in September 2020. En natuurlijk hopen wij dat het Corona virus dan weer achter ons ligt en dat wij samen af mogen reizen naar Neuwerk in het oostelijke gedeelte van de Harz. 

Neuwerk is een dorp in de buurt van het bekende Höhlenort Rübeland en behoort tot de gemeente Oberharz am Brocken, Sachsen-Anhalt.           De afstand van Maarn (beginpunt) tot aan Neuwerk is 492 km en wij zullen daar ca. zeven uur over rijden, incl. de meerdere pauzes natuurlijk.

Start en eindpunt: Station NS Maarn (Gemeente Utrechts Heuvelrug)
Afstanden per dag 1,2 en 3: ca. 18 km
Maximum aantal deelnemers: 9     Nog 8 plaatsen beschikbaar !

Inclusief:

- Alle vervoer met een 9 persoons busje.
- Brandstof
- Huur vakantiewoning
- Toeristenbelasting
- Een welkomstdrankje bij aankomst in vakantiewoning "Monarda"
- Eindreiniging vakantiewoning
- Ontbijt en Lunchpakket
- Een mooie tour door de Harz.
- 2x Diner, zelf koken b.v.b. één dag pasta en de andere dag Nasi goreng  (bij de prijs inbegrepen)

Exclusief:

- Entree alle uitstapjes
- 4x Diner, dat gebruiken wij in één van de vele restaurants in de buurt. 
- Consumpties in en buiten het huis

.De prijs

De prijs voor dit Wandelweekend bedraagt € 365,- per persoon.
Dit bedrag is gebaseerd op een tweepersoons bezetting van de kamer. Een één persoon kamer € 385,00 p.p.

De wandelingen

Deze drie wandeldagen loopt u éénmaal terug naar de vakantiewoning en de andere twee wandelingen brengen wij u naar een andere locatie waar het  mooi wandelen is.

U loopt in groepsverband, met Wobbe onze gids. We lopen in ontspannen tempo. Loop je graag met wandelstokken? Geen probleem, de paden zijn hiervoor geschikt en met sneeuw zelfs raadzaam.

Voorgaande jaren schreef ik hier een heel wandelprogramma uit en daar kwam af en toe niets van, natuurlijk hebben wij voor ons zelf al wat mooie routes uit gestippeld maar de weer omstandigheden gooien nog wel eens wat sneeuw op onze paden en dan komen wij niet aan onze kilometers en moeten wij aanpassen of een andere wandeling kiezen. Jaren lang 70 cm sneeuw de week voor kerst en het afgelopen jaar 13 graden en zon. Zo ziet u het kan verkeren. 

Vakantiehuis "De Heksenketel"

Op de begane grond van het huis vindt u een grote woonkamer met een prachtig uitzicht op het dorp/ school; de Keuken, Ligbad met douche, douche en WC ruimte, een tweepersoonskamer met gescheiden bedden en een kamer met een tweepersoonsbed. 

Op de 1e etage beschikken wij  over een grote zes persoonsslaap-kamer, één tweepersoons kamer en vier tweepersoons kamers met recht van over pad. Dus in totaal ca. zestien slaapplaatsen.

De keuken is volledig uitgerust met koelkast, oven, vaatwasser, elektrisch fornuis en een gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker voor thee etc. Er zijn voldoende borden en potten, zelfs voor grote gezinnen en groepen tot 20 personen.

In de eetkamer staan vijf eettafels met een kast voor glaswerk, servies en bestek. 
WiFi is gratis beschikbaar in de woonkamer en de eetkamer..

LET OP! Bedenk wel dat de Harz een heuvelachtig gebied is en dat de wandelingen dus heel anders zullen aanvoelen. Goed schoeisel is dus een must, verder raad ik geen extra wandel benodigdheden aan, maak hiervoor geen kosten. 

Enig aanpassingsvermogen is gewenst. Deelname is net zoals met alle andere tochten op eigen risico. Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een reis en Annuleringsverzekering. 

Iets voor jou?

Meld je dan  aan via een email.
Een aanbetaling van € 165,- per persoon ontvangen wij graag binnen één week na aanmelding op onze bankrekening NL07 KNAB 0255413971, t.n.v. H.Wulff o.v.v. ’HerfstHarz wandelen oktober 2020’. Pas dan is de inschrijving definitief.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!
tel: 06-22154311 
e-mail: wulffh@live.nl

Met vriendelijke groet,

Wandelharz
Hermann Wulff & Wobbe Kromhout.


 
 
 
E-mailen
Bellen