Wandelharz Duitsland 
Met harztikke mooi wandelingen!

Winterwandelen 

17 tot 21 januari 2020 VOL

18 tot 22 december 2020.

Nationaal Park Harz

Algemene informatie

Start en eindpunt: Station NS Maarn (Gemeente Utrechts Heuvelrug)
Afstanden dag 1,2 en 3: ca. 7/8 km (Sneeuw)
Maximum aantal deelnemers: 9     Nog 6 plaatsen beschikbaar !

Deelnemers:

1.Hermann W.
2.Wobbe K.
3.Wilma v.M

Inclusief:

- Alle vervoer met een VW Transporter (Busje)
- Brandstof
- Huur vakantiewoning
- Toeristenbelasting
- Een welkomstdrankje bij aankomst in vakantiewoning "De Heksenketel"
- Eindreiniging vakantiewoning
- Ontbijt en Lunchpakket
- Een mooie tour door de Harz als de sneeuw het toelaat.

Exclusief:

- Entree alle uitstapjes
- Diner, dat gebruiken wij in één van de vele restaurants in de buurt. 
- Consumpties in en buiten het huis

.De prijs

De prijs voor dit Winter Wandelweekend bedraagt € 349,- per persoon.
persoon*. Dit bedrag is gebaseerd op een tweepersoons bezetting van de kamer.

De wandelingen

Deze drie wandeldagen loopt u éénmaal terug naar de vakantiewoning en de andere twee wandelingen brengen wij u naar een andere locatie waar het met sneeuw mooi wandelen is.

U loopt in groepsverband, met Wobbe onze gids. We lopen in ontspannen tempo. Loop je graag met wandelstokken? Geen probleem, de paden zijn hiervoor geschikt en met sneeuw zelfs raadzaam.

Voorgaande jaren schreef ik hier een heel wandelprogramma uit en daar kwam af en toe niets van, natuurlijk hebben wij voor ons zelf al wat mooie routes uit gestippeld maar de weer omstandigheden gooien nog wel eens wat sneeuw op onze paden en dan komen wij niet aan onze kilometers en moeten wij aanpassen of een andere wandeling kiezen. Jaren lang 70 cm sneeuw de week voor kerst en het afgelopen jaar 13 graden en zon. Zo ziet u het kan verkeren. 

De Heksenketel ons vakantiehuis,

Beschikt over ca. 9 slaapkamers met eenpersoons bedden. In totaal kunnen er 8 personen mee en Hermann zal hier natuurlijk in overleg een indeling voor maken. Als wij aankomen zijn de bedden al opgemaakt het enige dat wij zelf mee moeten brengen zijn handdoeken en washandjes. Het huis beschikt op de 1e etage over een badkamer met douche en toilet en een toilet. Op de begane grond een ligbad met douche en een douchecabine met toilet. Verder op de begane grond een huiskamer met houtkachel, eetkamer en een grote keuken.

Op de begane grond van het huis vindt u een grote woonkamer met een prachtig uitzicht op het dorp/ school; de Keuken, Ligbad met douche, douche en WC ruimte, een tweepersoonskamer met gescheiden bedden en een kamer met een tweepersoonsbed. 

Op de 1e etage beschikken wij  over een grote zes persoonsslaap-kamer, één tweepersoons kamer en vier tweepersoons kamers met recht van over pad. Dus in totaal ca. zestien slaapplaatsen.

De keuken is volledig uitgerust met koelkast, oven, vaatwasser, elektrisch fornuis en een gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker voor thee etc. Er zijn voldoende borden en potten, zelfs voor grote gezinnen en groepen tot 20 personen.

In de eetkamer staan vijf eettafels met een kast voor glaswerk, servies en bestek. 
WiFi is gratis beschikbaar in de woonkamer en de eetkamer..

Enig aanpassingsvermogen is gewenst. Deelname is net zoals met alle andere tochten op eigen risico. Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een reis en Annuleringsverzekering. 

Iets voor jou?

Meld je dan  aan via een email.
De betaling van € 349,- per persoon ontvangen wij graag binnen één week na aanmelding, op bankrekeningnummer NL07 KNAB 0255413971, t.n.v. H.Wulff o.v.v. ’winterwandelen januari 2020’. Pas dan is de inschrijving definitief.


Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!
tel: 06-22154311 
e-mail: wulffh@live.nl

Met vriendelijke groet,

Wandelharz
Hermann Wulff & Wobbe Kromhout.

 

Al meer dan 100 jaar is het Harz gebergte  een bekend wintersportgebied. De met sneeuw bedekte heuvels en bossen nodigen uit om zoveel mogelijk buiten te zijn. Braunlage is een flinke stad aan de voet van de Wurmberg, aan de rand van het stadje gaat de bijna 3 km lange Wurmberg-Seilbahn  omhoog naar 971 m boven zeeniveau. Mits je in de goede wijk zit hoef je niet ver te lopen om bij de lift en de pistes te komen.

Er worden veel appartementen en pensions aangeboden in Braunlage waar de huur of Hotelprijs u zal meevallen. Eten en drinken is voor onze begrippen een koopje. Voor een wijntje of biertje betaald u het zelfde geld, maar de glazen zijn groter.

Na het Sauerland is dit het meest serieuze Duitse skigebied in de buurt van Nederland, afstand Utrecht / Braunlage ca. 425km. Hier beleeft u urenlang ski- en langlaufplezier. Maar ook als u niet op de latten gaat is er voldoende te beleven!


 

 
 
 
E-mailen
Bellen