Wandelharz Duitsland 
Met harztikke mooi wandelingen!

Harzer-Hexenstieg van 17 tot 24 oktober 2020.

Natinaal Park Harz

Algemene informatie

Start en eindpunt: Station NS Maarn (Gemeente Utrechts Heuvelrug)
Afstanden per dag: ca. 14/20 km
Maximum aantal deelnemers: 9     Nog 8 plaatsen beschikbaar !

Inclusief: Vervoer met een personen busje 9 pers., brandstof, Logies, ontbijt en lunchpakket,  
toeristenbelasting, Landkaart van de Harz (Harzer Hexen Stieg) een stempelboekje van de Wandernadel en na 105 km de Pin zoals hier rechts afgebeeld, eindreiniging huis en de transfers van en naar de wandelingen.
- 3x Diner, zelf koken b.v.b. één dag pasta en de andere dag Nasi goreng  (bij de prijs inbegrepen)

Exclusief: consumpties in en buiten het huis. Vier maal is het Diner niet in de prijs inbegrepen, mijn voorstel is dan ook om 4 avonden uit eten te gaan en 3 avonden zelf te koken. In de omgeving zijn diverse Restaurants met zeer aantrekkelijke prijzen. De kosten voor het diner `s avonds in een restaurant komen er dus nog bij. Reken daarnaast op nog wat euros voor diverse horeca stops.

 Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een reisverzekering en een annuleringsverzekering 

De prijs

De prijs van deze Wandelweek in okt.'20 bedraagt € 489,00,- p. p.    

De Harzer Hexenstieg  105 kilometer van Oost naar West!

Dwars door de Harz loopt de Hexenstieg (heksenroute) duivels mooi en heksachtig kronkelend. Honderd kilometer dwars door het meest noordelijke middelgebergte van Duitsland en over de Brocken: de Harzer-Hexen-Stieg maakt het mogelijk. De route loopt van Osterode in het westen naar Thale in het oosten. Onderweg ligt de Harz in volle schoonheid aan uw voeten: lichte gemengde bossen en dichte naaldwouden, kleurrijke bergweiden en steil oprijzende rotsen, zacht kabbelende beekjes en majestueuze stuwdammen. De route loopt door de beide nationale parken Harz en Hochharz. 

Dag 1: Heenreis naar Duitsland-Harz
Dag 2: Osterode-Dammhaus 21 km
Dag 3: Dammhaus-Torfhaus 14 km
Dag 4: Torfhaus-Brocken-Drei Annen Hohne 18 km
Dag 5: Drei Annen Hohne-Neuwerk 20 km
Dag 6: Neuwerk-Altenbrak 18 km
Dag 7: Altenbrak-Thale 14 km
Dag 8: Terugreis naar Nederland 

Plaatsen op de hoofdroute van de Harzer-Hexen-Stieg:
Osterode – Torfhaus – de Brocken – Drei Annen Hohne – Königshütte – Rübeland – Neuwerk - Altenbrak – Treseburg – Thale.

Vakantiehuis "De Heksenketel"

Op de begane grond van het huis vindt u een grote woonkamer met een prachtig uitzicht op het dorp/ school; de Keuken, Ligbad met douche, douche en WC ruimte, een tweepersoonskamer met gescheiden bedden en een kamer met een tweepersoonsbed. 

Op de 1e etage beschikken wij  over een grote zes persoonsslaap-kamer, één tweepersoons kamer en vier tweepersoons kamers met recht van over pad. Dus in totaal ca. zestien slaapplaatsen.

De keuken is volledig uitgerust met koelkast, oven, vaatwasser, elektrisch fornuis en een gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker voor thee etc. Er zijn voldoende borden en potten, zelfs voor grote gezinnen en groepen tot 20 personen.

In de eetkamer staan vijf eettafels met een kast voor glaswerk, servies en bestek. 
WiFi is gratis beschikbaar in de woonkamer en de eetkamer..

LET OP! Bedenk wel dat de Harz een heuvelachtig gebied is en dat de wandelingen dus heel anders zullen aanvoelen. Goed schoeisel is dus een must, verder raad ik geen extra wandel benodigdheden aan, maak hiervoor geen kosten. 

Enig aanpassingsvermogen is gewenst. Deelname is net zoals met alle andere tochten op eigen risico. Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een reis en Annuleringsverzekering. 

Iets voor jou?

Meld je dan 1 september 2020 aan via een email.
Een aanbetaling van € 189,- per persoon ontvangen wij graag binnen één week na aanmelding, op bankrekeningnummer NL07 KNAB 0255413971, t.n.v. H.Wulff o.v.v. Hexenstieg oktober 2020’. Pas dan is de inschrijving definitief.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!
tel: 06-22154311 
e-mail: wulffh@live.nl

Met vriendelijke groet,Wandelharz

 


Hermann Wulff & Wobbe Kromhout.


 
 
 
E-mailen
Bellen